+

Гватемала > Каталог монет

Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1999 - 2007
Алюміній
, 0.8g, 19mm
KM# 282
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1974 - 1995
Латунь
, 2.43g, 19mm
KM# 275
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1972 - 1973
Латунь
, 2.43g, 19mm
KM# 273
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1958 - 1964
Напис "REPUBLICA DE GUATEMALA" великими буквами
Латунь
, 2.99g, 21mm
KM# 260
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1954 - 1958
Напис "FRAY BARTOLOME DE LAS CASAS" великими буквами
Нікель-Латунь
, 2.94g, 21mm
KM# 259
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 1 сентаво - obverseГватемала 1 сентаво - reverse
Гватемала 1 сентаво, 1949 - 1954
Латунь
, 22g, 2.75mm
KM# 254
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 5 сентаво - obverseГватемала 5 сентаво - reverse
Гватемала 5 сентаво, 2009 - 2012
Сталь з нікелевим покриттям
, 1.3g, 16mm
KM# 276.6
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 5 сентаво - obverseГватемала 5 сентаво - reverse
Гватемала 5 сентаво, 1978 - 2008
Мідно-нікелевий сплав
, 1.6g, 16mm
KM# 276
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 5 сентаво - obverseГватемала 5 сентаво - reverse
Гватемала 5 сентаво, 1971 - 1977
Мідно-нікелевий сплав
, 1.6g, 16mm
KM# 270
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 5 сентаво - obverseГватемала 5 сентаво - reverse
Гватемала 5 сентаво, 1965 - 1970
Мідно-нікелевий сплав
, 1.6g, 16mm
KM# 266
Обігові монети: Гватемала
Гватемала 5 сентаво - obverseГватемала 5 сентаво - reverse
Гватемала 5 сентаво, 1960 - 1964
Срібло 0.720
, 1.667g, 15.5mm
KM# 261
Обігові монети: Гватемала
uCoin